Skillnaden mellan 2D, 3D och 4D massagestol

4d massasjestol

Tillverkare av massagestolar letar ständigt efter förbättringar av massagekulornas djup och noggrannhet för att ge bättre och mer exakt massage. De flesta av dagens massagestolar erbjuder nu tredimensionella alternativ – 2D, 3D och 4D. Var och en av dessa rullningsmekanismer fungerar på olika nivåer och är rätt för en viss typ av person.

Se vad som skiljer dem nedan:

2D massagekulor

En tillfällig användare eller någon som inte letar efter en exceptionell djup massage kommer med största sannolikhet att njuta av en massagestol som erbjuder ett 2D-system. 2D-massagesystemet är den traditionella designen som har funnits längst. Den masserar ytmusklerna och ryggen utan att gå djupt ner i musklerna. Dessa rullar är minst intensiva.

Som du förstår är detta den enklaste, vanligaste massagestolen på marknaden. Under massagen rör sig rullarna upp och ner och vänster och höger. Du kan justera hastigheten, och vissa låter dig justera djupet.

Även om detta är det mest grundläggande är dessa rullar bra på att erbjuda en avkopplande upplevelse. De är också vanligtvis den billigaste typen av massagestol.

3D massagekulor

Ett 3D-massagesystem tar allt ett 2D-system erbjuder ett steg längre och finns i de flesta massagestolar som släpps idag. Dessa masserar djupt in i axlar och rygg, och penetrerar väl in i musklerna vilket gör det mer intensivt.

Dessa rullar kan sträcka sig längre från spåren och nå platser som vanligtvis försummas av den genomsnittliga stolen, inklusive den övre delen av nacken och axeln.

Detta är den enklaste och vanligaste massagestolen på marknaden. Under massagen rör sig rullarna upp och ner och vänster och höger. Du kan justera hastigheten, och vissa låter dig justera djupet.

Detta är en av de dyraste massagestolarna på marknaden. Är de verkligen värda kostnaden? Det är verkligen upp till kunden. En 3D-massagestol kan göra vissa saker som en 2D-stol inte kan, och användarupplevelsen är något helt annat

4D massagekulor

4D massagestolar tar massage till en ny nivå! Den ger den bästa behandlingen och går ännu djupare in i musklerna än vad en 3D-massagestol gör. Det finns inte många stolar idag som erbjuder 4D massage, eftersom detta är en nyare teknik.

Så dessa är de grundläggande skillnaderna mellan 2D, 3D och 4D massagestolar samt deras för- och nackdelar.

När du letar efter en massagestol är detta användbar information. Dessutom kan du se vår köpguide för massagestolar för att hjälpa dig ta en närmare titt på alla funktioner du bör tänka på när du köper en massagestol.

Du kan nu få den massage du vill ha i ditt eget hem. Låt oss hjälpa dig att förverkliga den drömmen. Kontakta oss för mer information eller om du har några frågor. Vi finns tillgängliga via telefon eller mail.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *