Kroppsskanning

Kroppsskanning

När du letar efter en massagestol erbjuder nästan alla modeller som släpps idag kroppsskanning. Den här funktionen är användbar eftersom den gör att stolen kan hitta rätt storlek och form för att ge dig en personlig massage. Men hur fungerar det?

Det är vad vi är här för att visa dig. För det första finns det två typer av kroppsskanning, men båda involverar höjd. Men ingen kroppsskanning involverar vikt eller bredd.

Kroppsskanning

massagekulorna på stolsryggen som utför knådning, knackning och kombinationsmassage har även en sensor som känner av tryck. När den rullar upp/ned på ryggen kommer den att nå toppen av axlarna. Inget tryck kommer att läsas här. Stolen kommer att markera detta överst i massagecykeln och stannar här baserat på individens längd.

När du sitter i massagefåtöljen vet den var din botten är, så allt du behöver mäta är var axlarna är. Det är verkligen så enkelt. Stolen kommer också att använda detta mått för att styra breddinställningarna. Om du behöver göra justeringar finns det vanligtvis ett sätt att göra det från fjärrkontrollen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *