Massagestol – Bluetooth

Mazzetti musikk

Bluetooth-anslutningar finns runt omkring oss, och de senaste massagestolarna måste erbjuda en Bluetooth-anslutning för att vara konkurrenskraftiga. Vi kommer att lyssna på vår musik, lyssna på en podcast eller lyssna på lugnande ljud medan vi får massage. Genom att ansluta din telefon eller smarta enhet till massagestolen med Bluetooth kan du göra just det.

Varför Bluetooth?

Oavsett om du vill lyssna på din favoritmeditation, musik, en podcast eller ha en konversation i telefonen kan du uppleva klart ljud genom de högkvalitativa högtalarna i nackstödet på en massagestol som erbjuder detta. Dessutom, eftersom din telefon synkroniserar med massagestolen trådlöst, behöver du inte hantera dem under en massage eller riskera trassliga sladdar när stolen ändrar position.

Stolar med Bluetooth brukar också erbjuda ljudsystem inpackade i ett litet utrymme. Ljudet från dem är riktat mot ditt huvud för att minska bakgrundsljudet, och detta tillskott av musik till massagen kan öka avslappningen och förbättra upplevelsen.

Musikterapi

Musikterapi är en evidensbaserad, klinisk intervention som använder musik för att skapa en terapeutisk effekt. Det kan utföras av ett proffs, men du kan också till viss del njuta av fördelarna när du använder det själv, nämligen genom en massagestol med denna teknik.

Musikterapi kan behandla fysiska, emotionella, kognitiva och sociala aspekter. Ljudet av musik påverkar hjärnan och kan bidra till att förbättra humöret, avslappning, och tillsammans med massage hjälper symtom på ångest eller depression.

Synkroniseringsfunktion

Så, vad har detta att göra med en massagestol? Tja, ett fantastiskt alternativ som flera Bluetooth-massagestolar erbjuder är synkroniseringsprogrammet. Detta låter dig naturligtvis lyssna på din musik medan du masserar, men det låter dig också programmera en massage för att fungera med din musik och massera dig i takt med musiken.

Stolar utrustade med ett ljudsystem blir allt populärare, och att ha ett Bluetooth-alternativ gör det hela mycket bättre. Njut av några av fördelarna med musikterapi under din massage och känn det ännu djupare när du kombinerar det med synkroniseringsprogrammet.

Massagestol med Bluetooth

Det finns flera underbara stolar som erbjuder denna funktion, och mazzetti massagestolen är en av dem.

Massagestolen Mazzetti är en favorit och bästsäljare och det beror på att den erbjuder flera otroliga funktioner, inklusive ett Bluetooth-ljudsystem. Du kan förstärka massagen med dina favoritlåtar, en podcast eller ett avkopplande ljud. Den erbjuder också platsbesparande teknik, 3D-massagerullar, SL-Track-teknik och mycket mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *