Zero Gravity

Zero gravity

Massagestolar har blivit mer och mer avancerade och erbjuder nu en mängd olika funktioner som förbättrar din upplevelse och ökar de övergripande hälsofördelarna. En av dessa otroliga funktioner är Zero Gravity.

Zero Gravity är extremt populärt och folk överallt predikar om det. Så, vad är noll gravitation och vilka är dess fördelar? Nedan får du reda på varför en Zero Gravity Massagestol ger en ännu mer imponerande massage än en traditionell stol.

Vad är Zero Gravity?

Positionen Zero Gravity i massagestolar var inspirerad av NASA eftersom den efterliknar positionen astronauter intar när de skjuter upp i rymden. Denna position fördelar vikten jämnt över kroppen, vilket fungerar perfekt för en astronaut och även kan verka konstigt för dig.

Hur fungerar det?

När du väljer Zero Gravity-läget lutar massagestolen dig tillbaka i ett tillbakalutat läge och flyttar dina lår i linje med ryggen för att maximera komforten och minimera trycket.

Det finns också tvåstegs zero gravity stolar. Den andra fasen vinklar användaren längre bak och flyttar benen över hjärtat. Denna position kan öka blodflödet vilket i sin tur kan hjälpa hjärtat och kroppen.

Vad är fördelarna?

Så mycket går åt till konstruktionen av en massagestol, och varje funktion är designad för att skapa bästa möjliga upplevelse för varje person som sätter sig i en. Zero Gravity-positionering erbjuder i synnerhet flera fördelar, inklusive:

Minskad ryggsmärta – Vi sätter press och stress på ryggen hela dagen. Zero Gravity tar bort vikten från ryggraden för mindre obehag.

Ökad cirkulation – När du ligger i Zero Gravity, är dina knän i nivå med ditt hjärta, vilket hjälper till att öka blodcirkulationen. Detta kan hjälpa ditt hjärta, muskler och artärer och hjälpa oss att känna oss friskare och till och med se friskare ut.

Minskad svullnad – När ditt blod flödar bättre kan din kropp minska svullnaden snabbare.

Hjälper med andningen – Att ligga platt kan göra det svårt för vissa att andas. Zero Gravity stödjer kroppen och hjälper till att öppna luftvägarna. Det kan också hjälpa dem som lider av astma eller sömnapné.

Förbättrad komfort och avslappning – När du kombinerar alla ovanstående fördelar får du bättre avslappning och en boost till det allmänna välbefinnandet.

Var kan jag köpa en massagestol med Zero Gravity?

Precis här! Kolla in massagestolen Mazzetti som ger dig en fantastisk Zero Gravity-funktion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *